Prognoza meteo Romania 16 Ianuarie 2019 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 16 Ianuarie 2019 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 16 Ianuarie 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Miercuri 16 Ianuarie 2019, îndeosebi în prima parte a intervalului vremea va fi vântoasă. Cerul va prezenta înnorări temporare în majoritatea regiunilor. În toată zona de munte vor fi rafale în general de 65…80 km/h, iar temporar pe creste vântul va sufla tare cu peste 100…120 km/h, spulberând puternic zăpada și determinând scăderea semnificativă a vizibilității, iar mai ales în cursul zilei va ninge pe arii extinse. În celelalte regiuni temporar vor fi intensificări ale vântului, în general cu viteze la rafală de 45…55 km/h, iar îndeosebi în sud și centru, rafalele vor atinge pe arii restrânse 60…65 km/h și mai ales pe parcursul zilei, se vor semnala precipitații predominant sub formă de ninsoare, în Maramureș, Transilvania și local în Moldova, iar în zonele joase de relief, cu precădere din Banat și Crișana, pe arii restrânse vor fi precipitații mixte. Izolat vor fi condiții de polei, iar în special în Moldova și Transilvania zăpada va fi spulberată. În celelalte regiuni probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi redusă. Temperatura aerului va marca o creștere față de intervalul precedent, astfel maximele vor fi cuprinse între -2 grade in estul Transilvaniei și 6..7 grade in Lunca Dunarii, iar minimele între -8 și 0 grade. În cursul nopții, izolat va fi ceață.

In Bucuresti, cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla moderat, cu unele intensificări pe parcursul zilei, când viteza la rafală va atinge 40…45 km/h. Temperatura maximă va fi în jur de 3 grade, iar cea minimă va fi de -5…-3 grade.Prognoza meteo Romania 16 Ianuarie 2019 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 16 Ianuarie 2019 #Romania #vremea

 

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply