Prognoza meteo Romania 17 Ianuarie 2019 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 17 Ianuarie 2019 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo Romania si Bucuresti pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Urmariti si pagina noastra permanenta Prognoza Zilei ANM aici Prognoza zilei ANM  prognoza meteo.

Prognoza meteo Romania.Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Joi

Valorile termice, în special cele diurne, vor fi mai ridicate decât în intervalul precedent și se vor situa peste cele caracteristice datei în majoritatea zonelor, cu precădere în sud-vest. Înnorările vor fi persistente în Maramureș, Crișana, nord-vesul Transilvaniei unde vor fi precipitații slabe mai ales sub formă de ploaie – izolate pe timpul zilei și locale noaptea, iar în zona montană aferentă acestor regiuni vor predomina ninsorile. În restul țării cerul va fi variabil, dar mai ales dimineața și noaptea, pe arii restrânse în sud și în est, precum și în zonele depresionare va fi ceață sau nebulozitate stratiformă, posibil asociată cu burniță. Izolat, în primele ore ale zilei și pe timpul nopții se va forma polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, în special în zona înaltă a Munților Apuseni și a Carpaților Orientali, unde va spulbera temporar zăpada. Temperaturile maxime se vor încadra între 0…2 în zonele cu ceață mai persistentă din sudul Moldovei și 11…12 grade în sud-vestul Olteniei, iar cele minime se vor situa, în general, între -7 și 3 grade.Prognoza meteo

Prognoza meteo Bucuresti 17 Ianuarie 2019 #Romania

Pentru a afla avertizarile nationale in timp real va rugam accesati pagina Atentionari meteorologice ANM – Romania 

Bucuresti Joi

Cerul va fi variabil, însă dimineața și noaptea va fi ceață. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 3…5 grade, iar cea minimă de -7…-5 grade.

Meteograma Bucuresti
OOZ

12Z

OOZ

12Z

Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua
La Noapte
Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

 


Precipitatii astazi
Precipitatii si temperaturi maine

Precipitatii acum

Radar ANM

 

 

Credit: INMH, wetteronline.de, kachelmannwetter.com, meteoblue.com

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply