Prognoza meteo Romania 20 – 21 Ianuarie 2019 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 20 – 21 Ianuarie 2019 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 20 – 21 Ianuarie 2019

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Duminică 20 Ianuarie 2019vremea se va menține predominant închisă. Temporar se vor semnala precipitații în toate regiunile, local moderate cantitativ în cele nord-vestice. Acestea vor fi predominant sub formă de ninsoare la munte, în Maramureș și nordul Moldovei, mixte în Transilvania, Crișana, Banat și Oltenia și mai ales ploi în Muntenia, sudul Moldovei și Dobrogea. Pe arii restrânse vor fi condiții de polei. Vântul va avea unele intensificări pe crestele montane trecător viscolind ninsoarea, va sufla moderat în sud și est și în general slab în rest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -3 grade in nordul Moldovei si 8 grade in sudul Dobrogei, iar cele minime între -5 și 4 grade. Local, în special în zonele joase din sud și est, se va forma ceață.

In Bucuresti, vremea va fi predominant închisă și trecător va ploua slab, cu o probabilitate mai mare spre seară și la începutul nopții. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 3…4 grade, iar cea minimă de 0…1 grad. Vor fi condiții de ceață.Prognoza meteo Romania

Luni 21 Ianuarie 2019, valorile termice se vor situa în jurul mediilor climatologice specifice datei în majoritatea regiunilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -3 grade in nordul Moldovei și 6 grade in sudul; litoralului si in sudul Olteniei, iar cele minime între -10 și 1 grad. Cerul va fi mai mult noros și se vor semnala precipitații cu caracter izolat ziua, iar spre seară și noaptea în sud-vest, sud și centru și pe arii restrânse în rest. Acestea vor fi în general sub formă de ninsoare, însă trecător, în extremitatea de vest și sud-vest vor fi și lapovițe sau ploi și condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în Moldova, Dobrogea, Oltenia și pe crestele montane. Izolat vor fi condiții de ceață.

In Bucuresti, cerul va fi mai mult noros, iar probabilitatea pentru precipitații, predominant ninsori, va fi mai ridicată spre seară și noaptea. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 1…2 grade, iar cea minimă de -5…-3 grade. Dimineața vor fi condiții de ceață.Prognoza meteo Romania

Credit: Prognoza meteo Romania ANM

Credit: Darksky

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se includ  (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply