Prognoza meteo Romania 22 Ianuarie 2019 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 22 Ianuarie 2019 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 22 Ianuarie 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Marti 22 Ianuarie 2019, vremea se va menține predominant închisă și temporar se vor semnala precipitații în cea mai mare parte a țării. Excepție vor face regiunile centrale, unde cerul va fi temporar noros, iar precipitațiile pe arii mai restrânse. Îndeosebi în Carpații Meridionali și în dealurile subcarpatice din sud, cantitățile de apă vor fi însemnate. La munte și în Moldova vor predomina ninsorile, în Dobrogea, sudul Munteniei și al Olteniei va ploua, iar în rest vor cădea precipitații mixte. Pe arii restrânse vor fi depuneri de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale în sudul și sud-estul țării, precum și în zona montană înaltă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -3 grade în nordul Moldovei și 11 în sudul Dobrogei, iar cele minime se vor situa, în general, între -6 și 4 grade. Izolat se va semnala ceață.

In Bucuresti, vremea se va menține în general închisă. Temporar vor fi precipitații predominant sub formă de ploaie mai ales la începutul zilei și din nou noaptea. Vor fi condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări spre sfârșitul intervalului. Temperatura maximă va fi in jur de 4 grade, iar minimă va fi de 0…1 grad.

Prognoza meteo Romania 22 Ianuarie 2019 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 22 Ianuarie 2019 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply