Prognoza meteo Romania 25 Ianuarie 2019 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 25 Ianuarie 2019 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 25 Ianuarie 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Vineri 25 Ianuarie 2019, vremea va fi în continuare închisã şi temporar se vor semnala precipitaţii în cea mai mare parte a ţãrii, local însemnate cantitativ în special în zonele deluroase şi montane din sud şi sud-vest. Acestea vor fi predominant sub formã de ninsoare în Banat, Crişana, Maramureş, nordul şi centrul Moldovei, precum şi la munte, mixte în Transilvania şi sud-estul Moldovei, iar în prima parte a zilei şi în Oltenia şi mai ales ploi în restul teritoriului. Pe arii restrânse, vor mai fi depuneri de polei sau se va forma gheţuş. Vântul va mai avea unele intensificãri în jumãtatea de sud a teritoriului, dar şi pe crestele montane, unde ninsoarea va fi temporar viscolitã, iar în restul teritoriului va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între -5…-4 grade în nordul Moldovei şi 9…10 grade în sudul litoralului, iar cele minime între -6 şi 7 grade.

In Bucuresti, temporar vor mai fi precipitaţii, dar slabe cantitativ, cel mai probabil sub formã de lapoviţã şi ploaie, iar îndeosebi dimineaţa, vor mai fi condiţii de polei sau gheţuş. Vântul va sufla cu rafale de pânã la 40…45 km/h. Temperatura aerului va creşte uşor şi treptat de la valori în jurul a 0 grade, la începutul zilei, spre 2…3 grade, în dimineaţa zilei de sâmbãtã.

Prognoza meteo Romania 25 Ianuarie 2019 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 25 Ianuarie 2019 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply