Prognoza meteo Romania 26 Ianuarie 2019 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 26 Ianuarie 2019 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 26 Ianuarie 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Sâmbătă 26 Ianuarie 2019, vremea va fi în general închisă și temporar se vor semnala precipitații în toate regiunile, izolat însemnate cantitativ mai ales la munte. În nord-estul, vestul și nord-vestul teritoriului, precum și în zonele de munte vor predomina ninsorile, în centru vor fi precipitații mixte, iar în sud și sud-est, ziua vor fi mai ales ploi, iar noaptea și ninsori sau lapoviță. Pe arii restrânse vor fi depuneri de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare pe creste, unde va viscoli ninsoarea, iar în prima parte a intervalului și în regiunile sudice. Temperaturile maxime se vor încadra între -5 grade in nordul Moldovei și 9..10 grade in Dobrogea, iar cele minime se vor situa, în general, între -6 și 1 grad. Izolat se va semnala ceață.

In Bucuresti, va fi închisă. Temporar se vor semnala precipitații, sub formă de ploaie ziua, când vor mai fi depuneri de polei și mixte noaptea. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la începutul intervalului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 2 grade, iar cea minimă va fi de -2…-1 grad.

Prognoza meteo Romania 26 Ianuarie 2019 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 26 Ianuarie 2019 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply