Prognoza meteo Romania 30 Ianuarie 2019 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 30 Ianuarie 2019 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 30 Ianuarie 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Miercuri 30 Ianuarie 2019, vremea se va menține în general închisă. Local și temporar vor fi precipitații mai ales sub formă de ploaie, exceptând zona de munte, unde vor fi mixte. În regiunile intracarpatice, trecător, îndeosebi noaptea, se va semnala lapoviță și posibil ninsoare. Pe arii restrânse în dealurile sudice și în zona Carpaților Meridionali și de Curbură se pot cumula 10…15 l/mp. Izolat vor fi condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane și în sud-estul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 1 grad în nordul Moldovei și în jur de 13 grade în Dobrogea, iar cele minime între -2 și 5 grade. În zonele joase se va semnala ceață.

In Bucuresti, cerul va avea unele înnorări și va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura aerului, în creștere față de ziua anterioară va avea o maximă de 6…7 grade, iar minima se va situa în jur de 3 grade. Vor fi condiții de ceață.Prognoza meteo Romania 30 Ianuarie 2019 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 30 Ianuarie 2019 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply