Prognoza meteo Romania 31 Ianuarie 2019 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 31 Ianuarie 2019 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 31 Ianuarie 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Joi 31 Ianuarie 2019, vremea se va menține închisă, iar temporar vor fi precipitații slabe cantitativ, local în est, sud-est și în centru precum și la munte și pe spații mici în restul teritoriului. Precipitațiile vor fi mixte la munte, în timp ce, în restul teritoriului se vor semnala mai ales ploi. La începutul intervalului, pe spații mici vor fi condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 2 și 12 grade, iar cele minime între -5 și 5 grade, ușor mai ridicate în Dobrogea. Dimineața și noaptea, în zonele joase de relief îndeosebi din sud, pe arii în general restrânse va fi ceață.

In Bucuresti, cerul va fi noros, iar trecător, la începutul intervalului apoi din nou seara și noaptea va ploua slab. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 7 grade, iar cea minimă va fi de 1…2 grade.Prognoza meteo Romania 31 Ianuarie 2019 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 31 Ianuarie 2019 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply