Prognoza meteo Romania 3 – 4 Februarie 2019 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 3 – 4 Februarie 2019 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 3 – 4 Februarie 2019

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Duminică 3 februarie 2019vremea va fi deosebit de caldă mai ales în regiunile intracarpatice și în cele sud-estice, la deal și munte. Cerul va fi temporar noros și local, îndeosebi în prima parte a zilei și noaptea, în zonele joase din sud și est se vor semnala ceață și nebulozitate joasă stratiformă, posibil asociate cu burniță. În cursul nopții înnorările se vor accentua în vestul țării, unde pe arii restrânse vor fi ploi și sub formă de aversă. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare la munte, cu precădere pe creste, iar ziua și în vestul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 7 și 17 grade, cu cele mai scăzute valori în zonele cu ceață persistentă, iar cele minime vor fi
cuprinse între -1 și 8 grade, mai coborâte în depresiunile Carpaților Orientali, până în jurul valorii de -5 grade.

In Bucuresti, vremea se va menține caldă. Cerul va avea înnorări, mai ales la începutul zilei și noaptea, când vor fi condiții și de ceață. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 9 grade, iar cea minimă va fi de 2…4 grade.Prognoza meteo Romania 3 - 4 Februarie 2019 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 3 - 4 Februarie 2019 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 3 - 4 Februarie 2019 #Romania #vremea

Luni 4 Februarie 2019, deși valorile termice, cu precădere cele diurne, vor marca o scădere în majoritatea regiunilor, vremea se va menține caldă pentru această perioadă. Îndeosebi în Moldova și local în Muntenia nebulozitatea joasă de tip stratiform va persista pe aproape tot parcursul intervalului și izolat se vor semnala ploi slabe sau burniță. În celelalte regiuni înnorările vor fi temporare și, în special în regiunile vestice și sud-vestice, pe spații mici va ploua slab. Mai ales dimineața și noaptea, local în zonele joase de relief din sud și est și pe arii mai restrânse în rest va fi ceață. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 4 și 14 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -3 și 6 grade.

In Bucuresti, vremea va fi în continuare caldă pentru această perioadă. Cerul va avea înnorări și, mai ales dimineața și noaptea, va fi ceață. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 8 grade, iar cea minimă va fi de 3…4 grade.

Prognoza meteo Romania 3 - 4 Februarie 2019 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 3 - 4 Februarie 2019 #Romania #vremea 

Credit: Prognoza meteo Romania ANM

Credit: Darksky

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se includ  (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply