Prognoza meteo Romania 6 Februarie 2019 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 6 Februarie 2019 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 6 Februarie 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Miercuri 6 Februarie 2019valorile termice diurne vor fi comparabile cu cele din intervalul anterior, însă cele nocturne vor marca o scădere în cea mai mare parte a țării. Cerul va avea înnorări temporare în nord-vest și va fi mai mult noros în rest. În jumătatea sudică a teritoriului local se vor semnala precipitații sub formă de ploaie ziua și mixte pe parcursul nopții. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sud-est și pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 2 și 9 grade, cu cele mai mari valori in Dealurile Olteniei si ale Banatului, iar cele minime vor fi cuprinse între -9 și 3 grade. Pe arii restrânse va fi ceață, posibil asociată cu burniță sau fulguieli.

In Bucuresti, va fi în general închisă și trecător vor fi condiții pentru precipitații slabe. Vântul va sufla moderat, cu unele intensificări în a doua parte a intervalului. Temperatura maximă va fi de 6…7 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 0 grade.Prognoza meteo Romania

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply