Prognoza meteo Romania 10 – 11 Februarie 2019 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 10 – 11 Februarie 2019 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 10 – 11 Februarie 2019

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Duminică 10 februarie 2019valorile termice vor crește ușor față de intervalul anterior, astfel că vor caracteriza o vreme caldă pentru această perioadă, în special în regiunile sud-vestice și local în zonele deluroase. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, noaptea, în vest și nord-vest, unde pe arii restrânse se vor semnala precipitații slabe, predominant sub formă de ploaie. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane, iar în a doua parte a intervalului și în Banat, Crișana și Maramureș. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 și 11 grade, iar cele minime se vor situa, în general, între -8 și 4 grade. Dimineața și noaptea, în zonele joase de relief, îndeosebi din sudul și estul țării, vor fi condiții de ceață.

In Bucuresti, vremea va fi mai caldă decât în mod obișnuit pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 8…9 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de -2 grade. Vor fi condiții de ceață.Prognoza meteo Romania 10 - 11 Februarie 2019 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 10 - 11 Februarie 2019 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 10 - 11 Februarie 2019 #Romania #vremea

Luni 11 Februarie 2019, vremea va fi mult mai caldă decât în mod obișnuit la această dată, cu maxime ce vor fi cuprinse între 7 și 14 grade și minime între -3 și 7 grade. În vestul, centrul și nordul țării înnorările se vor accentua treptat, iar aria precipitațiilor, în general moderate cantitativ, va fi în extindere. Acestea vor fi la început sub formă de ploaie, cu tendință de transformare în lapoviță și ninsoare, mai ales în a doua parte a nopții de luni spre marți, iar la munte vor predomina ninsorile. În restul teritoriului cerul va fi variabil ziua, dar cu înnorări noaptea, când pe arii restrânse vor fi precipitații slabe, predominant ploi. Vântul va avea intensificări locale în majoritatea zonelor, precum și la munte, mai ales pe creste. Vor fi condiții de ceață în zonele joase, îndeosebi din regiunile extracarpatice.

In Bucuresti, vremea va fi mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare noaptea, când va crește probabilitatea de ploaie slabă. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări mai ales spre sfârșitul intervalului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 12 grade, iar cea minimă va fi de 2…3 grade.

Prognoza meteo Romania 10 - 11 Februarie 2019 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 10 - 11 Februarie 2019 #Romania #vremea 

Credit: Prognoza meteo Romania ANM

Credit: Darksky

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se includ  (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply