Prognoza meteo Romania 14 Februarie 2019 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 14 Februarie 2019 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 14 Februarie 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Joi 14 Februarie 2019vremea va fi în general normală sub aspect termic. Temperaturile maxime se vor încadra între 0 grade in estul Transilvaniei și 9 grade in vestul Olteniei, iar cele minime între -6 și 2 grade. Cerul va fi mai mult noros și se vor semnala precipitații mixte local în jumătatea de est a țării și izolat în rest. La munte va ninge. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări pe crestele montane, dar și în Dobrogea și Moldova.

In Bucurestivremea va fi normală din punct de vedere termic. Cerul va fi temporar noros și spre sfârșitul intervalului va crește probabilitatea de apariție a precipitațiilor slabe. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 5…7 grade, iar cea minimă de -2…0 grade.Prognoza meteo Romania

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply