Prognoza meteo Romania 18 Februarie 2019 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 18 Februarie 2019 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo Romania si Bucuresti pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Urmariti si pagina noastra permanenta Prognoza Zilei ANM aici Prognoza zilei ANM  prognoza meteo.

Prognoza meteo Romania.Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Luni

Vremea se va menține predominant frumoasă. Vor fi înnorări temporare în regiunile estice, unde cu totul izolat vor fi posibile ploi slabe sau burnițe, dar în restul zonelor cerul va fi variabil spre mai mult senin. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime vor marca o scădere față de intervalul anterior în Moldova și se vor încadra, în general, între 4 grade in estul Transilvaniei și 14, chiar 15 grade in Oltenia, iar cele minime vor fi cuprinse între -4 și 4 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei. Dimineața și noaptea, pe arii restrânse, va fi ceață. Prognoza meteo

Prognoza meteo Bucuresti 18 Februarie 2019 #Romania

Pentru a afla avertizarile nationale in timp real va rugam accesati pagina Atentionari meteorologice ANM – Romania 

Bucuresti Luni

Vremea se va menține frumoasă, cu cerul mai mult senin. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 13…14 grade, iar cea minimă se va situa în jurul a 0 grade. Dimineața și noaptea, trecător pot fi condiții de ceață.

Meteograma BucurestiAici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua
La Noapte
Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

 


Precipitatii astazi
Precipitatii si temperaturi maine

Precipitatii acum

Radar ANM

 

 

Credit: INMH, wetteronline.de, kachelmannwetter.com, meteoblue.com

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply