Prognoza meteo Romania 19 Februarie 2019 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 19 Februarie 2019 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 19 Februarie 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Marti 19 Februarie 2019, vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în regiunile estice și sud-estice, iar noaptea și în zonele joase din restul teritoriului, unde izolat vor fi condiții pentru ploi slabe sau burniță. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în Moldova și pe crestele înalte de munte. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 5 grade in estul Transilvaniei și 15 grade in Banat, iar cele minime vor fi cuprinse între -4 și 4 grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei. Dimineața și noaptea, pe arii restrânse, în zonele joase de relief va fi ceață.

In Bucuresticerul va fi variabil, cu înnorări temporare noaptea, când vor fi condiții de ceață. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 12…13 grade, iar cea minimă de 0…2 grade.Prognoza meteo Romania

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply