Prognoza meteo Romania 22 Februarie 2019 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 22 Februarie 2019 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo Romania si Bucuresti pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Urmariti si pagina noastra permanenta Prognoza Zilei ANM aici Prognoza zilei ANM  prognoza meteo.

Prognoza meteo Romania.Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Vineri

Vremea va fi în general închisă, se va răci și va deveni vântoasă în cea mai mare parte a țării. Se vor semnala precipitații ziua pe arii extinse, iar seara și noaptea în restrângere către regiunile sudice și sud-vestice. Acestea vor fi mai ales sub formă de ninsoare în zonele montane și în jumătatea de nord a Moldovei, mixte în Transilvania, în timp ce în Banat, Crișana și Maramureș vor predomina ploile. În restul teritoriului vor fi ploi, care se vor transforma treptat în lapoviță și ninsoare, după orele prânzului în sudul Moldovei, spre seară în Dobrogea și Muntenia, iar noaptea și în Oltenia. În masivele sudice, dar mai ales în cele sud-vestice, cantitățile de apă vor depăși pe arii restrânse 15 l/mp, astfel încât stratul de zăpadă nou depus va fi consistent. Vântul va prezenta local intensificări, cu rafale în medie de 50…60 km/h și izolat peste 60…65 km/h în regiunile vestice și sud-estice, iar la munte, în special pe creste, va fi tare, cu viteze peste 90…100 km/h viscolind ninsoarea și determinând reducerea vizibilității. Local se va forma ghețuș. Temperaturile maxime se vor situa, în general, între 0 și 9 grade. Noaptea va fi ger în nord, nord-vest și centru și izolat în rest, iar minimele termice se vor încadra între -15 și -3 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei, spre -20 de grade.Prognoza meteo

Prognoza meteo Bucuresti 21 Februarie 2019 #Romania

Pentru a afla avertizarile nationale in timp real va rugam accesati pagina Atentionari meteorologice ANM – Romania 

Bucuresti Vineri

Vremea va fi în general închisă, se va răci și va deveni vântoasă. Temporar se vor semnala precipitații sub formă de ploaie, dar spre seară și noaptea se vor transforma în lapoviță și ninsoare, iar vântul se va intensifica, asffel că, va avea viteze în medie de 55…65 km/h și vor fi condiții de ghețuș. Stratul de zăpadă nu va fi consistent. Temperatura maximă va fi de 4…5 grade, iar cea minimă de -7…-6 grade, posibil mai scăzută în zona preorășenească.

Meteograma BucurestiAici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua
La Noapte
Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

 


Precipitatii astazi
Precipitatii si temperaturi maine

Precipitatii acum

Radar ANM

 

 

Credit: INMH, wetteronline.de, kachelmannwetter.com, meteoblue.com

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply