Prognoza meteo Romania 23 – 24 Februarie 2019 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 23 – 24 Februarie 2019 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo Romania si Bucuresti pentru 48 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Urmariti si pagina noastra permanenta Prognoza Zilei ANM aici Prognoza zilei ANM  prognoza meteo. Prognoza meteo Romania

Prognoza meteo Romania.Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Sămbătă

Vremea va fi deosebit de rece în cea mai mare parte a țării, geroasă dimineața și noaptea în nord, centru și local în rest. Valorile termice vor avea abateri negative, în general, de 8…10 grade față de mediile multianuale specifice datei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -9 și 2 grade, iar cele minime se vor situa între -20 şi -5 grade. Vântul va continua să prezinte intensificări în prima parte a zilei în regiunile sud-estice, cu rafale în medie de 55…60 km/h, dar și pe crestele montane, unde va viscoli zăpada. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări la munte, iar la începutul intervalului şi în regiunile estice și sudice, unde local va mai ninge slab.Prognoza meteo Romania

Duminică

Vremea se va încălzi față de ziua precedentă, dar va rămâne mai rece decât în mod normal la această dată, chiar geroasă dimineața îndeosebi în nordul și centrul țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări mai ales după-amiaza și noaptea în regiunile estice, dar numai izolat și trecător va fulgui. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare pe crestele montane și în Dobrogea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -4 și 5 grade, iar cele minime se vor situa, în general, între -13 și -3 grade.Prognoza meteo Romania

Prognoza meteo Bucuresti 23 – 24 Februarie 2019 #Romania

Pentru a afla avertizarile nationale in timp real va rugam accesati pagina Atentionari meteorologice ANM – Romania 

Sambată
Vremea va fi deosebit de rece, iar vântul va mai avea intensificări în prima parte a zilei. Cerul va fi variabil, cu înnorări la începutul intervalului. Temperatura maximă va fi de -2…-1 grad, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de -8 grade.

Duminică
Deși vremea se va încălzi ușor față de ziua precedentă, va fi în continuare mai rece decât în mod obișnuit la această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 2…3 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de -5 grade.

Meteograma Bucuresti


Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua Sămbătă

La Noapte

Ziua Duminică  
Noaptea Duminică

Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

“Radar Romania

“Acoperire nori Romania

Precipitatii astazi – Sămbătă
Precipitatii maine – Duminică
Precipitatii Luni
Radar ANM

 

Credit: INMH, wetteronline.de, meteoblue.com

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply