Prognoza meteo Romania 2 Martie 2019 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 2 Martie 2019 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 2 Martie 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Sâmbătă 2 Martie 2019vremea se va răci, astfel încât valorile termice se vor situa în jurul celor caracteristice perioadei, ușor mai scăzute în nord-estul țării. Astfel, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 grad în nordul Moldovei și 13 grade în Oltenia, iar cele minime se vor situa, în general, între -9 și 0 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări și mai ales în cursul zilei se vor semnala pe arii restrânse precipitații slabe, mixte în regiunile sudice și estice și ninsori în Carpații Meridionali și Orientali. Vântul va avea unele intensificări la munte, îndeosebi pe creste, dar local și în estul și sudul teritoriului.

In Bucuresti, vremea se va răci, devenind normală termic. Cerul va avea înnorări și mai ales în cursul zilei, trecător vor fi condiții pentru precipitații slabe, mixte. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 8 grade, iar cea minimă va fi de -2…0 grade.Prognoza meteo Romania 2 Martie 2019 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 2 Martie 2019 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply