Prognoza meteo Romania 8 Martie 2019 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 8 Martie 2019 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 8 Martie 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Vineri 8 Martie 2019vremea se va menține deosebit de caldă. Cerul va avea înnorări temporare în jumătatea nordică a țării și în cursul zilei local va ploua, în regiunile vestice și nord-vestice, unde vor fi și averse, posibil însoțite de descărcări electrice. Noaptea, aria ploilor se va extinde spre centrul și nord-estul teritoriului. În rest, cerul va fi variabil, mai mult senin, iar ploile, slabe cantitativ, se vor semnala izolat. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări la munte, în nord-vest și pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra între 11 și 21 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 1 și 9 grade, mai coborâte în estul Transilvaniei. Dimineața și noaptea, izolat, vor fi condiții de ceață.

In Bucuresti, vremea se va menține frumoasă și deosebit de caldă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 20 de grade, iar cea minimă va fi de 5…7 grade.Prognoza meteo Romania 8 Martie 2019 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 8 Martie 2019 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply