Prognoza meteo Romania 9 Martie 2019 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 9 Martie 2019 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 8 Martie 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Sâmbătă 9 Martie 2019vremea va fi în continuare caldă, chiar deosebit de caldă în regiunile sudice și sud-estice, deși valorile termice vor fi în scădere față de ziua precedentă îndeosebi în vest, centru și nord. Cerul va fi temporar noros și mai ales ziua vor fi ploi care vor avea și caracter de aversă, posibil însoțite de descărcări electrice, local în vestul, nordul, centrul țării, în zonele deluroase și montane și doar izolat în rest. La munte, la altitudini în general de peste 1500 m, trecător, vor fi și precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, în special pe creste, și pe arii restrânse și la cote mai reduse și în restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 10 și 20 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -1 și 9 grade. Dimineața și noaptea, izolat, vor fi condiții de ceață.

In Bucuresti, vremea va fi frumoasă și deosebit de caldă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 19…20 de grade, iar cea minimă de 4…6 grade.Prognoza meteo Romania 9 Martie 2019 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 9 Martie 2019 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply