Prognoza meteo Romania 15 Martie 2019 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 15 Martie 2019 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo Romania si Bucuresti pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Urmariti si pagina noastra permanenta Prognoza Zilei ANM aici Prognoza zilei ANM  prognoza meteo.

Prognoza meteo Romania.Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Vineri

Vremea va fi în continuare apropiată de normal din punct de vedere termic. Cerul va avea înnorări și va ploua în general slab, mai ales noaptea, în regiunile intracarpatice, iar pe arii restrânse, în special în prima parte a zilei în cele sud-estice. La munte și local în Maramureș și în nordul Transilvaniei, vor fi precipitații mixte, iar izolat cantitățile de apă vor depăși 10 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări îndeosebi spre sfârșitul intervalului, la munte și în nord-vest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 și 15 grade, iar cele minime se vor situa, în general, între -3 și 4 grade.Prognoza meteo

Prognoza meteo Bucuresti 14 Martie 2019 #Romania

Pentru a afla avertizarile nationale in timp real va rugam accesati pagina Atentionari meteorologice ANM – Romania 

Bucuresti Vineri

Vremea va fi în continuare normală termic. Cerul va fi variabil, cu înnorări mai ales în prima parte a zilei, când vor fi condiții de ploaie slabă. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 11…12 grade, iar cea minimă de 0…2 grade.

Meteograma BucurestiAici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua
La Noapte
Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

 


Precipitatii astazi
Precipitatii si temperaturi maine

Precipitatii acum

Radar ANM

 

 

Credit: INMH, wetteronline.de, kachelmannwetter.com, meteoblue.com

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply