Prognoza meteo Romania 20 Martie 2019 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 20 Martie 2019 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 20 Martie 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Miercuri 20 Martie 2019valorile termice se vor situa în jurul normelor climatologic specifice acestei date. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 8 și 14 grade. Cerul va fi variabil în vest și nord-vest și mai mult noros în rest. Temporar se vor semnala precipitații în general slabe, sub formă de ploaie în sudul, centrul și estul țării și predominant ninsoare la munte. Trecător în nordul Moldovei și în estul Transilvaniei vor fi și lapovițe sau ninsori. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări, îndeosebi în cursul zilei, în est, sud-est, precum și în vestul teritoriului. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -5 și 7 grade. Izolat în zonele joase vor fi condiții de ceață, iar în a doua parte a intervalului în depresiuni și local în regiunile nord-vestice se poate forma brumă.

In Bucuresti, valorile termice se vor situa în jurul mediilor multianuale. Cerul va fi mai mult noros și trecător va ploua. Vântul va sufla moderat. Temperatura maximă va fi de 13…14 grade, iar cea minimă se va situa în jurul a 5 grade.Prognoza meteo Romania 20 Martie 2019 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 20 Martie 2019 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply