Prognoza meteo Romania 23 Martie 2019 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 23 Martie 2019 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 23 Martie 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Sambata 23 Martie 2019valorile termice diurne vor fi mai ridicate în jumătatea de sud-vest a țării, în timp ce în celelalte zone se vor situa în general în jurul celor caracteristice perioadei. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în prima parte a intervalului în regiunile sudice unde izolat va ploua. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări pe crestele montane, în Moldova, Muntenia și Dobrogea, iar trecător și la cote mai reduse și în restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra, în marea lor majoritate, între 9..10 grade in estul Transilvaniei si pe litoral și 20 de grade in vestul si in nord-vestul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între -4 și 4 grade, ușor mai ridicate în Dealurile de Vest, dar mai scăzute în estul Transilvaniei până la -8 grade. Noaptea se va produce brumă local în nord, centru, est și sud-est și izolat în rest.

In Bucuresti, valorile termice diurne vor fi ușor mai ridicate decât în mod caracteristic acestei date. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în prima parte a intervalului când probabilitatea ca trecător să plouă slab va fi mai ridicată. Vântul va sufla moderat cu unele intensificări. Temperatura maximă va fi de 16…18 grade, iar cea minimă de 1…3 grade, ușor mai scăzută în zona preorășenească unde vor fi condiții de brumă.Prognoza meteo Romania 23 Martie 2019 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 23 Martie 2019 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply