Prognoza meteo Romania 24 – 25 Martie 2019 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 24 – 25 Martie 2019 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 24 – 25 Martie 2019

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Duminică 24 Martie 2019, vremea se va menține în general frumoasă și cu valori termice peste mediile climatologice în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi mai mult senin, exceptând regiunile nordice și nord-estice, unde mai ales spre seară și în cursul nopții vor fi înnorări temporare și pe arii restrânse va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte și în Moldova. Temperaturile maxime se vor încadra de la 8 grade pe litoral până în jurul valorii de 20 de grade în Banat și Oltenia, iar cele minime se vor situa între -1 și 6 grade, mai ridicate în Dealurile de Vest. Pe spații mici, spre sfârșitul intervalului, se va semnala brumă.

In Bucuresti, vremea va fi frumoasă și caldă pentru această dată. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 16…17 grade, iar cea minimă de 4…5 grade, mai scăzută în zona preorășenească.Prognoza meteo Romania 24 - 25 Martie 2019 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 24 - 25 Martie 2019 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 24 - 25 Martie 2019 #Romania #vremea

Luni 25 Martie 2019, vremea va fi schimbătoare. Cerul se va înnora treptat devenind mai  mult noros în majoritatea regiunilor și local în cursul zilei va ploua în vestul, centrul și nordul țării, iar din orele serii și în restul regiunilor. La munte vor fi la început precipitații mixte, iar noaptea vor predomina ninsorile. Vântul va sufla slab și moderat, trecător cu intensificări în regiunile vestice, centrale, sud-estice și la munte. Valorile termice vor fi în continuare mai ridicate decât în mod obișnuit la această dată, cu maxime ce se vor încadra, în general, între 10 și 21 de grade și minime între 0 și 8 grade.

In Bucuresti, cerul va fi variabil, ziua și mai mult noros noaptea, când va ploua. Vântul va deveni moderat. Valorile termice vor fi în continuare mai ridicate decât în mod obișnuit la această dată, cu o maximă ce se va situa în jurul valorii de 19 grade și o minimă de 5…7 grade.Prognoza meteo Romania 24 - 25 Martie 2019 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 24 - 25 Martie 2019 #Romania #vremea

 

Credit: Prognoza meteo Romania ANM

Credit: Darksky

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se includ  (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply