Prognoza meteo Romania 27 Martie 2019 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 27 Martie 2019 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 27 Martie 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Miercuri 27 Martie 2019vremea va fi ușor mai rece decât în mod obișnuit pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări pe parcursul zilei, când pe arii restrânse vor fi precipitații slabe, sub formă de ploaie în regiunile sudice și trecător mixte în extremitatea de nord-est. În zona de munte, izolat se vor semnala ninsori slabe. Local și temporar vântul va continua să prezinte intensificări, viteze mai mari urmând a se înregistra pe crestele montane și în estul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 și 15 grade, iar cele minime între -7 și 3 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei. Dimineața și noaptea local se va produce brumă.

In Bucuresti, cerul va fi variabil, cu unele înnorări, ziua, când vor fi condiții de ploaie slabă. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 12 grade, iar cea minimă va fi de 1…2 grade, ușor mai scăzută în zona preorășenească.

Prognoza meteo Romania 27 Martie 2019 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 27 Martie 2019 #Romania #vremeaTemperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply