Prognoza meteo Romania 28 Martie 2019 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 28 Martie 2019 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 27 Martie 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Miercuri 28 Martie 2019vremea se va menține ușor mai rece decât în mod normal la această dată în cea mai mare parte a țării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 și 15 grade, iar cele minime, în general, între -6 și 2 grade. Cerul va fi temporar noros și doar izolat vor fi precipitații slabe mixte în nordul și în centrul țării și ninsoare la munte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în regiunile estice, sud-estice și la munte. Dimineața și noaptea, local se va produce brumă.

In Bucuresti, vremea va fi mai rece decât în mod normal la această dată. Temperatura maximă va fi de 10…11 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 0 grade. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab și moderat. Dimineața și noaptea vor fi condiții de brumă.

Prognoza meteo Romania 28 Martie 2019 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 28 Martie 2019 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply