Prognoza meteo Romania 31 Martie – 1 Aprilie 2019 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 31 Martie – 1 Aprilie 2019 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 31 Martie  – 1 Aprilie 2019

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Duminică 31 Martie 2019, vremea va fi predominant frumoasă și va continua să se încălzească ușor. Cerul va fi variabil în sudul și sud-estul țării și mai mult senin în restul teritoriului. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 11 grade pe litoral și 21 de grade i Banat si in vestul Olteniei, iar minimele se vor încadra între -3 și 6 grade, mai ridicate în Dealurile de Vest. Spre sfârșitul intervalului, în estul Transilvaniei se va produce brumă.

In Bucuresti, vremea va fi predominant frumoasă și va continua să se încălzească ușor. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 18 grade, iar minima va fi de 4…5 grade, ușor mai coborâtă în zona preorășenească. Prognoza meteo Romania 31 Martie - 1 Aprilie 2019 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 31 Martie - 1 Aprilie 2019 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 31 Martie - 1 Aprilie 2019 #Romania #vremea

Luni 1 Aprilie 2019, vremea va fi mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă. Vor fi înnorări temporare și va ploua slab, pe arii restrânse în jumătatea nordică a țării, iar în rest cerul va fi variabil. La munte, în special la altitudini mari în a doua parte a intervalului, precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va avea intensificări la munte, iar la cote mai reduse și în estul și sud-estul țării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 11 grade in estul Transilvaniei si in nordul Moldovei și 21 de grade in Bnaat si in Oltenia, iar cele minime se vor încadra între -4 și 10 grade. Izolat, dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață.

In Bucuresti, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi de 18…19 grade, iar cea minimă de 5…7 grade.

Prognoza meteo Romania 31 Martie - 1 Aprilie 2019 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 31 Martie - 1 Aprilie 2019 #Romania #vremea

Credit: Prognoza meteo Romania ANM

Credit: Darksky

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se includ  (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply