Prognoza meteo Romania 2 Aprilie 2019 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 2 Aprilie 2019 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 30 Martie 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Marti 2 Aprilie 2019, vremea se va răci față de ziua precedentă, mai accentuat în regiunile sudice, sud-estice și centrale. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 8 și 18 grade, cu cele mai ridicate valori în vest, iar cele minime se vor situa între -4 și 6 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei până spre -8…-9 grade. În vestul, centrul și sudul țării cerul va avea înnorări și mai ales ziua, pe arii restrânse în zonele joase de relief, vor fi precipitații slabe predominant sub formă de ploaie, iar la munte mixte. În restul teritoriului cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea. Vântul va sufla slab și moderat, local cu intensificări mai ales în regiunile sudice, sud-estice, nord-vestice și la munte, unde la rafală se vor atinge viteze în general între 45 și 55 km/h, iar noaptea, pe crestele Munților Banatului se vor depăși 80…90 km/h. Local, spre sfârșitul intervalului, se va semnala brumă, îndeosebi în nordul, centrul și estul teritoriului.

In Bucuresti, vremea se va răci accentuat și va deveni rece pentru această dată. Ziua cerul va fi mai mult noros, dar condițiile de ploaie vor fi reduse, apoi se va degaja treptat. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe parcursul zilei când la rafală se vor atinge viteze de 40… 45 km/h. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 12 grade, iar cea minimă va fi de 1…2 grade, ușor mai scăzută în zona preorășenească. Noaptea vor fi condiții de brumă.

Prognoza meteo Romania 2 Aprilie 2019 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 2 Aprilie 2019 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply