Prognoza meteo Romania 5 Aprilie 2019 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 5 Aprilie 2019 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 5 Aprilie 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Vineri 5 Aprilie 2019vremea se va menţine în general frumoasã şi se va încãlzi uşor. Cerul va fi variabil, cu înnorãri mai ales în timpul nopţii în vestul şi nord-vestul ţãrii, unde pe arii restrânse va ploua slab. Vântul va avea intensificãri în Banat şi în zona înaltã a Carpaţilor Meridionali, dar local şi la cote mai reduse şi în restul ţãrii. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 11 şi 21 de grade, iar cele minime se vor situa între 1 şi 9 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei, dar mai ridicate în Dealurile de Vest.

In Bucuresti, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general moderat. Valorile termice vor fi în creştere faţã de intervalul precedent, astfel încât maxima va fi de 17…18 grade, iar minima de 3…5 grade.

Prognoza meteo Romania 5 Aprilie 2019 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 5 Aprilie 2019 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply