Prognoza meteo Romania 20 – 21 Aprilie 2019 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 20 – 21 Aprilie 2019 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo Romania si Bucuresti pentru 48 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Urmariti si pagina noastra permanenta Prognoza Zilei ANM aici Prognoza zilei ANM  prognoza meteo. Prognoza meteo Romania

Prognoza meteo Romania.Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Sămbătă

Cerul va avea înnorări, mai accentuate în prima parte a intervalului în sud, est și centru, iar noaptea cu precădere în jumătatea nordică a teritoriului, însă doar pe arii restrânse, temporar va ploua slab. În zona montană, la altitudini de peste 1500 m vor fi precipitații sub formă de ninsoare, dar neînsemnate cantitativ. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare ziua în sud-est. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 și 20 de grade, cele mai ridicate valori urmând a se înregistra în vestul țării, unde se vor situa în jurul celor specifice datei, iar cele minime între -2 și 8 grade, ușor mai coborâte în depresiuni.Prognoza meteo Romania

Duminică

Vor fi înnorări în cea mai mare parte a intervalului și temporar va ploua, local în regiunile nordice și nord-vestice, la deal și la munte, și pe arii mai restrânse, cu o probabilitate mai mare în cele centrale și sudice. Ploile vor avea și caracter de aversă, iar izolat se pot acumula cantități de apă mai însemnate. La munte, în special la altitudini mai mari, precipitațiile vor fi sub formă de ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în prima parte a intervalului în zona înaltă a Carpaților Meridionali și a Munților Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra între 11 și 22 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 3 și 9 grade, ușor mai scăzute în estul Transilvaniei.Prognoza meteo Romania

Prognoza meteo Bucuresti 20 – 21 Aprilie 2019 #Romania

Pentru a afla avertizarile nationale in timp real va rugam accesati pagina Atentionari meteorologice ANM – Romania 

Sambată
Cerul va avea înnorări, iar în prima parte a intervalului, trecător vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 14 grade, iar cea minimă va fi de 5…6 grade.

Duminică
Cerul va fi mai mult noros și temporar va ploua, cu o probabilitate mai mare în a doua parte a zilei și seara. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 15…16 grade, iar cea minimă de 5…6 grade.

Meteograma Bucuresti


Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua Sămbătă

La Noapte

Ziua Duminică  
Noaptea Duminică

Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

“Radar Romania

“Acoperire nori Romania

Precipitatii astazi – Sămbătă
Precipitatii maine – Duminică
Precipitatii Luni
Radar ANM

 

Credit: INMH, wetteronline.de, meteoblue.com

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply