Prognoza meteo Romania 21 – 22 Aprilie 2019 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 21 – 22 Aprilie 2019 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 21  – 22 Aprilie 2019

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Duminică 21 Aprilie 2019, vor fi înnorări în cea mai mare parte a intervalului și temporar va ploua, local în regiunile nordice și nord-vestice, la deal și la munte, și pe arii mai restrânse, cu o probabilitate mai mare în cele centrale și sudice. Ploile vor avea și caracter de aversă, iar izolat se pot acumula cantități de apă mai însemnate. La munte, în special la altitudini mai mari, precipitațiile vor fi sub formă de ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în prima parte a intervalului în zona înaltă a Carpaților Meridionali și a Munților Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra între 11 și 22 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 3 și 9 grade, ușor mai scăzute în estul Transilvaniei.

In Bucuresti, cerul va fi mai mult noros și temporar va ploua, cu o probabilitate mai mare în a doua parte a zilei și seara. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 15…16 grade, iar cea minimă de 5…6 grade.Prognoza meteo Romania 21 - 22 Aprilie 2019 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 21 - 22 Aprilie 2019 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 21 - 22 Aprilie 2019 #Romania #vremea

Luni 22 Aprilie 2019cerul va avea înnorări și temporar va ploua, în prima parte a intervalului local în nord și centru precum și la munte și pe arii mai restrânse în rest, în timp ce noaptea, aria ploilor va fi în restrângere spre sud-vest. În zona montană înaltă, precipitațiile vor fi sub formă de ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, în special pe creste, iar la cote mult mai reduse, local și temporar cu precădere în nord-vestul, centrul și sudul țării. Temperaturile maxime se vor încadra între 9 și 22 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 0 și 9 grade, posibil ușor mai scăzute în depresiuni.

In Bucuresti, cerul va avea înnorări și temporar în prima parte a intervalului va ploua. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 13…14 grade, iar cea minimă de 4…5 grade.

Prognoza meteo Romania 21 - 22 Aprilie 2019 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 21 - 22 Aprilie 2019 #Romania #vremea

Credit: Prognoza meteo Romania ANM

Credit: Darksky

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se includ  (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply