Prognoza meteo Romania 23 Aprilie 2019 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 23 Aprilie 2019 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 23 Aprilie 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Marti 3 Aprilie 2019, cerul va avea înnorări în majoritatea regiunilor și temporar va ploua, ziua îndeosebi în cele vestice, sud-vestice și parțial în cele centrale, iar noaptea pe arii restrânse și în rest. La munte, mai ales pe creste vor mai fi precipitații mixte. Vântul va continua să prezinte intensificări în cea mai mare parte a țării, cu viteze mai mari în sudul Banatului și în zona înaltă de munte. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 10 și 19 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 2 și 10 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei.

In Bucuresti,vremea se va menține mai rece decât în mod normal la această dată. Cerul va avea înnorări și temporar va ploua, mai ales spre seară și noaptea. Vântul va sufla moderat, cu unele intensificări. Temperatura maximă va fi de 15…16 grade, iar cea minimă de 6…7 grade.

Prognoza meteo Romania 23 Aprilie 2019 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 23 Aprilie 2019 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply