Prognoza meteo Romania 27 Mai 2019 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 27 Mai 2019 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo Romania si Bucuresti pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Urmariti si pagina noastra permanenta Prognoza Zilei ANM aici Prognoza zilei ANM  prognoza meteo.

Prognoza meteo Romania.Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Luni

Vor fi perioade în care instabilitatea atmosferică va fi accentuată și se va manifesta prin înnorări, averse, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii, în regiunile sud-vestice, vestice și local în cele centrale. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor fi mai însemnate și pe arii restrânse se vor înregistra 20…25 l/mp și va cădea grindină.

Astfel de fenomene vor fi mai frecvente și mai intense spre seară și noaptea. În restul teritoriului vremea va fi predominant frumoasă, cerul variabil, iar probabilitatea pentru ploi de scurtă durată și descărcări electrice va fi mai ridicată mai ales în a doua parte a intervalului. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte, precum și în sud-estul și estul teritoriului. Temperaturile maxime se vor situa, în general, între 24 și 30 de grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunării, iar cele minime vor fi cuprinse între 8 și 18 grade.Prognoza meteo Romania

Prognoza meteo Bucuresti 27 Mai 2019 #RomaniaPrognoza Bucuresti

Pentru a afla avertizarile nationale in timp real va rugam accesati pagina Atentionari meteorologice ANM – Romania

Bucuresti Luni

Vremea va fi predominant frumoasă și caldă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări spre sfârșitul intervalului. Vântul va sufla moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 29 de grade, iar cea minimă va fi de 13…14 grade.

Meteograma BucurestiAici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua Prognoza meteo Romania Mai ziua Temperaturi astazi
La NoaptePrognoza meteo Romania Mai noaptea Temperaturi maine dimineata
Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

 


Precipitatii astaziPrecipitatii astazi
Precipitatii si temperaturi maine Precipitatii maine Temperaturi maine

Precipitatii acum

Radar ANM

 

 

Credit: INMH, wetteronline.de, kachelmannwetter.com, meteoblue.com

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply