Prognoza meteo Romania 2 – 3 Iunie 2019 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 2 – 3 Iunie 2019 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 2 – 3 Iunie 2019

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Duminică 2 Iunie 2019, vremea se va menține instabilă. Temporar înnorările vor fi accentuate și pe arii relativ extinse se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și căderi de grindină. Astfel de fenomene vor avea o probabilitate mai mare de apariție în sudul și sud-vestul teritoriului, precum și în zonele montane și submontane. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cu precădere în sud-vest și în zona Carpaților Meridionali, cantitățile de apă vor depăși local 20…25 l/mp și pe arii restrânse 35…50 l/mp. Temperaturile maxime se vor situa între 21 și 30 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 10 și 21 de grade.

In Bucurestivremea se va menține în general instabilă. Cu o probabilitate mai mare după-amiaza și seara vor fi înnorările temporar accentuate, averse cu caracter torențial, descărcări electrice și intensificări ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 28 de grade, iar cea minimă va fi de 15…17 grade.

Prognoza meteo Romania 2 - 3 Iunie 2019 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 2 - 3 Iunie 2019 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 2 - 3 Iunie 2019 #Romania #vremea

Luni 3 Iunie 2019gradul de instabilitate atmosferică va fi în continuare accentuat în cea mai mare parte a țării. Vor fi înnorări temporar accentuate și se vor semnala averse, ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și căderi de grindină. Cantitățile de apă înregistrate prin acumulare sau în intervale scurte de timp vor fi mai însemnate, cu o probabilitate mai mare în sud-vest, la munte și în nord-est. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 22 și 29 de grade, iar cele minime între 10 și 20 de grade.

In Bucuresti, gradul de instabilitate atmosferică va fi în continuare accentuat. Cu o probabilitate în creștere începînd cu orele amiezii vor fi înnorări, averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului ce pot lua aspect de vijelie și posibile căderi de grindină. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 28 de grade, iar cea minimă va fi de 14…16 grade.

Prognoza meteo Romania 2 - 3 Iunie 2019 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 2 - 3 Iunie 2019 #Romania #vremea

Credit: Prognoza meteo Romania ANM

Credit: Darksky

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se includ  (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply