Prognoza meteo Romania 16- 17 Iunie 2019 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 16 – 17 Iunie 2019 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 16 – 17 Iunie 2019

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Duminică 16 Iunie 2019, vremea se va menține călduroasă, dar și în general instabilă, în cea mai mare parte a țării. Disconfortul termic va fi accentuat, îndeosebi în zonele de câmpie unde indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge și depăși ușor pragul critic de 80 de unități. Temperaturile maxime se vor încadra între 27 de gared in estul Transilvaniei și 34 de grade in nord-vest dat si in est, sud-est, iar cele minime în general între 13 și 23 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, mai ales după-amiaza și seara, în zonele de deal și de munte și local în restul teritoriului. Ploile vor avea și caracter torențial, izolat se vor acumula cantități importante de apă și vor fi condiții de grindină.

In Bucuresti, vremea se va menține călduroasă, cu disconfort termic ridicat. Cerul va fi variabil cu înnorări temporar accentuate după-amiaza și seara când probabilitatea pentru averse, posibil torențiale, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului va fi ridicată. Temperatura maximă va fi de 32…33 de grade, iar cea minimă de 17…19 grade.

Prognoza meteo Romania 16- 17 Iunie 2019 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 16- 17 Iunie 2019 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 16- 17 Iunie 2019 #Romania #vremea

Luni 17 Iunie 2019în regiunile vestice, sud-vestice, nordice și centrale vremea va fi în general instabilă, iar valorile termice vor scădea față de intervalul anterior. Vor fi perioade cu înnorări temporar accentuate, averse torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și grindină. Pe arii restrânse cantitățile de apă vor fi importante. În restul teritoriului vremea va fi în continuare călduroasă, cu disconfort termic ridicat, iar manifestări specifice instabilității atmosferice se vor semnala pe suprafețe mici.Temperaturile maxime se vor încadra între 25 de grade in nordul Moldovei și 34 de grade in sud-est, iar cele minime, în general, între 13 și 23 de grade.

In Bucurestivremea va fi în continuare călduroasă, cu disconfortul termic ridicat. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza și la începutul nopții când vor fi posibile averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 33 de grade, iar cea minimă va fi de 18…20 de grade.

Prognoza meteo Romania 16- 17 Iunie 2019 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 16- 17 Iunie 2019 #Romania #vremea

Credit: Prognoza meteo Romania ANM

Credit: Darksky

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se includ  (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply