Prognoza meteo Romania 19 Iunie 2019 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 19 Iunie 2019 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 19 Iunie 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Miercuri 19 Iunie 2019, vremea se va menține în general instabilă în cea mai mare parte a țării, iar în sud-est pe arii restrânse va fi în continuare călduroasă. Mai ales după orele prânzului și în prima parte a nopții, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică temporar accentuată ce se va manifesta prin înnorări, averse torențiale, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului ce vor lua aspect de vijelie și izolat căderi de grindină. Astfel de fenomene se vor semnala la început în zonele montane și submontane, apoi local și în restul teritoriului, cu o probabilitate mai mare în sud și sud-est, precum și în vest și nord-vest. Cantitățile de apă înregistrate în intervale scurte de timp sau prin acumulare, pe arii restrânse vor fi însemnate.Temperaturile maxime se vor încadra între 25 și 32 de grade, iar cele minime între 12 și 23 de grade.

In Bucuresti , vremea călduroasă va persista, iar gradul de instabilitate atmosferică se va menține ridicat. Cu o probabilitate mai mare după-amiaza și seara vor fi perioade în care temporar înnorările vor fi accentuate și se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului ce vor putea lua aspect de vijelie și posibil căderi de grindină. Temperatura maximă va fi de 30…31 de grade, iar cea minimă de 18…19 grade.Prognoza meteo Romania 19 Iunie 2019 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 19 Iunie 2019 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply