Prognoza meteo Romania 10 August 2019 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 10 August 2019 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 10 August 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Sambata 10 August 2019, vremea va fi călduroasă în cea mai mare parte a țării, iar în regiunile sud-vestice și sudice, în orele amiezii, disconfortul termic va fi ridicat, indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge sau va depăși ușor pragul critic de 80 de unități și pe suprafețe mici va fi caniculă. Temperaturile maxime se vor încadra între 27 de grade în sudul litoralului și 36 de grade în vestul și în sudul Olteniei și cele minime între 11 grade în estul Transilvaniei și 22 de grade în nordul litoralului și în Dealurile de Vest. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineața și noaptea. După-amiaza și seara, cu totul izolat în sud și la munte, vor fi ploi de scurtă durată și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat.

In Bucuresti , vremea se va menține călduroasă, cu disconfort termic ridicat. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 34 de grade, iar cea minimă va fi de 18…19 grade.

Prognoza meteo Romania 10 August 2019 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 10 August 2019 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply