Prognoza meteo Romania 11 – 12 August 2019 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 11 – 12 August 2019 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 11 – 12 August 2019

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Duminică 11 August 2019, vremea se va menține călduroasă, iar în orele amiezii în zonele de câmpie și de podiș va fi caniculară, disconfortul termic accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge și ușor va depăși pragul critic de 80 de unități. Temperaturile maxime se vor încadra între 27 de grade pe litoral și 37, cu totul izolat, posibil 38 de grade în vestul și în sudul Olteniei, iar cele minime între 11 și 24 de grade, cu cele mai ridicate valori în Dealurile de Vest. Cerul va fi mai mult senin, exceptând nordul țării și zona de munte, unde după-amiaza și seara vor fi înnorări trecătoare și izolat ploi de scurtă durată și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în timpul ploilor.

In Bucuresti, vremea călduroasă, caniculară după-amiaza va persista, disconfortul termic va fi ridicat, iar indicele temperatură umezeală (ITU) va atinge pragul critic de 80 de unități. Temperatura maximă va fi de 35…36 de grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 20 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab.

Prognoza meteo Romania 11 - 12 August 2019 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 11 - 12 August 2019 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 11 - 12 August 2019 #Romania #vremea

Luni 12 August 2019vremea călduroasă, caniculară după-amiaza în zonele de câmpie și de podiș va persista, iar disconfortul termic se va menține accentuat. Cerul va fi mai mult senin, exceptând zona montană, unde va fi variabil, iar cu o probabilitate mai mare după orele prânzului, izolat se vor semnala ploi de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat.Temperaturile maxime se vor încadra în general, între 29 și 36 de grade, iar cele minime între 16 și 25 de grade, mai scăzute în depresiuni.

In Bucuresti, vremea va fi în continuare călduroasă, caniculară la amiază, când disconfortul termic va fi accentuat. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 35…36 de grade, iar cea minimă de 18…19 grade.

Prognoza meteo Romania 11 - 12 August 2019 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 11 - 12 August 2019 #Romania #vremea

Credit: Prognoza meteo Romania ANM

Credit: Darksky

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se includ  (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply