Prognoza meteo Romania 13 August 2019 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 13 August 2019 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 13 August 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Marti 13 August 2019, vremea caniculară în orele amiezii în zonele de câmpie și de podiș va persista, disconfortul termic se va menține accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 32 și 37 de grade. Cerul va fi senin, exceptând regiunile vestice și nordice precum și în zonele montane aferente acestora, unde pe parcursul nopții vor fi manifestări de instabilitate atmosferică temporar accentuată. Instabilitatea atmosferică se va manifesta prin accentuarea înnorărilor și perioade în care, pe arii în general restrânse, se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și foarte probabil vijelii. Pe spații mici se vor acumula cantități de apă însemnate și vor fi posibile căderi de grindină. În restul teritoriului, vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare la munte, îndeosebi pe creste. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 15 și 23 de grade, mai scăzute în depresiuni.

In Bucuresti , vremea caniculară va persista, în orele amiezii disconfortul termic se va menține accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 36…37 de grade, iar cea minimă de 19…20 de grade.

Prognoza meteo Romania 13 August 2019 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 13 August 2019 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply