Prognoza meteo Romania 14 August 2019 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 14 August 2019 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 14 August 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Miercuri 14 August 2019, vremea se va răci, mai accentuat în Banat, în Crișana și în Maramureș, dar se va menține călduroasă în restul teritoriului, izolat caniculară în Oltenia și în Muntenia. În regiunile vestice, nordice, centrale, la deal și la munte gradul de instabilitate atmosferică va fi în creștere treptată și se va manifesta prin perioade cu înnorări accentuate, averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și vijelii. În intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități importante de apă, iar pe suprafețe mici va cădea grindină. În restul teritoriului cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare noaptea când doar pe arii restrânse vor fi astfel de manifestări. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 de grade în vest și 35 de grade în sud, iar cele minime între 11 și 22 de grade, cu cele mai ridicate valori pe litoral.

In Bucuresti , vremea va fi călduroasă. Cerul va fi mai mult senin ziua și variabil noaptea. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 33…34 de grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 19 grade.

Prognoza meteo Romania 14 August 2019 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 14 August 2019 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply