Prognoza meteo Romania 15 August 2019 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 15 August 2019 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 15 August 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Joi 15 August 2019, vremea va fi în general instabilă. În zonele de deal și de munte, precum și în regiunile centrale și de nord-est, iar după-amiaza și noaptea, local și în sudul și sud-estul țării vor fi înnorări temporar accentuate, intensificări ale vântului, vijelii, averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice și grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși local 20 l/mp și izolat 40…50 l/mp. În vestul teritoriului, cerul va deveni treptat variabil, iar astfel de fenomene vor fi pe arii restrânse. Temperaturile maxime, în scădere față de ziua anterioară în toată țara, se vor încadra, în general, între 21 și 31 de grade, iar cele minime se vor situa între 11 și 20 de grade, mai scăzute în depresiuni.

In Bucuresti , vremea va deveni instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare mai ales după-amiază și noaptea, când vor fi perioade cu intensificări ale vântului, averse ce vor avea și caracter torențial și descărcări electrice. Temperatura maximă va fi de 30…31 de grade, iar cea minimă de 17….18 grade.

Prognoza meteo Romania 15 August 2019 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 15 August 2019 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply