Prognoza meteo Romania 20 August 2019 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 20 August 2019 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 17 August 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Marti 20 August 2019, vremea se va menține călduroasă în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi mai mult senin și doar în zonele montane vor fi unele înnorări după-amiaza când, izolat se vor semnala ploi de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în sud-estul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 28 și 34 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 12 și 22 de grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei, unde vor fi condiții de ceață.

In Bucuresti , vremea se va menține călduroasă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 32…33 de grade, iar cea minimă de 15….17 grade.

Prognoza meteo Romania 20 August 2019 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 20 August 2019 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply