Prognoza meteo Romania 31 August 2019 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 31 August 2019 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 31 August 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Sambata 31 August 2019, vremea se va menține călduroasă, izolat caniculară în vestul și sud-vestul teritoriului. Cerul va fi variabil și doar pe spații mici, îndeosebi în zonele montane vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe litoral și în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 26 și 34 de grade, iar cele minime se vor situa între 12 și 22 de grade, mai scăzute în estul Transilvaniei.

In Bucuresti , vremea se va menține călduroasă. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineața și noaptea. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 32…33 de grade, iar cea minimă de 14…17 grade.

Prognoza meteo Romania 31 August 2019 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 31 August 2019 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply