Prognoza meteo Romania 13 Septembrie 2019 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 13 Septembrie 2019 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 13 Septembrie 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Vineri 13 Septembrie 2019, vremea va fi în general frumoasă și se va încălzi. Cerul va fi variabil, cu înnorări după orele amiezii la munte, iar seara și noaptea în regiunile nordice și nord-estice, unde însă doar cu totul izolat se vor semnala ploi de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat cu unele intensificări în vestul Carpaților Meridionali și pe arii restrânse în sud-est. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 de grade in etul Transilvaniei, pe litoral, poate si in nordul Moldovei si 31 de grade in Lunca Dunarii, iar cele minime vor fi cuprinse între 4 grade în estul Transilvaniei și 20 de grade în nordul litoralului. Cu totul izolat, dimineața și noaptea în depresiuni va fi ceață.

In Bucuresti, vremea va fi predominant frumoasă și se va încălzi. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 29…30 de grade, iar cea minimă va fi de 14…16 grade, mai scăzută în zona preorășenească spre 10 grade.

Prognoza meteo Romania 13 Septembrie 2019 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 13 Septembrie 2019 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply