Prognoza meteo Romania 17 Septembrie 2019 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 17 Septembrie 2019 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 17 Septembrie 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Marti 17 Septembrie

Vremea se va răci în regiunile din jumătatea de nord a țării, unde valorile termice diurne se vor situa ușor sub cele normale ale datei și se va menține mult mai caldă decât în mod obișnuit în această perioadă din an în restul teritoriului. Vor fi înnorări și ploi locale – în special averse însoțite și de descărcări electrice – la munte, în centru și în nord și pe arii restrânse în vest, zone unde și vântul va avea intensificări temporare; în zona montană înaltă vântul va sufla tare. În celelalte regiuni, cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare mai ales noaptea, însă condițiile de ploaie vor fi reduse, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 17…18 grade în Maramureș, în nordul Moldovei și al Transilvaniei și 32…33 de grade în sudul Olteniei și al Munteniei; minimele termice vor fi cuprinse între 9 și 19 grade.

In Bucuresti, vremea se va menține mult mai caldă decât în mod obișnuit la această dată, cu o maximă a temperaturii aerului de 31…32 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări spre sfârșitul intervalului, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă va fi de 15…16 grade.

Prognoza meteo Romania 17 Septembrie 2019 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 17 Septembrie 2019 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply