Prognoza meteo Romania 5 Octombrie 2019 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 5 Octombrie 2019 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 5 Octombrie 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Sambata 5 Octombrie

Vremea va fi rece. Temperaturile maxime se vor încadra între 11 și 19 grade, iar cele minime între 4 și 13 grade. Cerul va fi mai mult noros și va ploua, ziua pe suprafețe mici în special în sud-est, nord-vest și la munte, iar noaptea pe arii relativ extinse în regiunile intracarpatice și local în restul teritoriului. Cu totul izolat cantitățile de apă vor depăși 15…20 l/mp. La munte, la altitudini mari, cu precădere noaptea, trecător, vor fi și precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe litoral și în Munții Banatului. BUCUREŞTI Vremea va fi rece. Temperatura maximă va fi de 15…16 grade, iar cea minimă de 9…10 grade. Cerul va fi mai mult noros și trecător vor fi condiții de ploaie slabă. Vântul va sufla slab și moderat.

In Bucuresti, vremea se va răci semnificativ față de intervalul anterior, astfel încăt valorile termice diurne se vor situa sub cele caracteristice perioadei. Temperatura maximă va fi de 14…16 grade, iar cea minimă de 8…9 grade. Cerul va fi mai mult noros și temporar va ploua, cu o probabilitate mai mare pe parcursul zilei, când și vântul va avea unele intensificări. Cantitățile de apă cumulate pot fi însemnate.

Prognoza meteo Romania 5 Octombrie 2019 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 5 Octombrie 2019 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply