Prognoza meteo Romania 6 – 7 Octombrie 2019 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 6 – 7 Octombrie 2019 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 6 – 7 Octombrie 2019

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Duminică 6 Octombrie 2019, vremea va fi rece pentru această perioadă din an în cea mai mare parte a țării, în special în Vest, în Nord și în Centru. Temporar cerul va avea înnorări și va ploua pe arii relativ extinse în jumătatea de nord a teritoriului și local în rest. În zona montană, la altitudini de peste 1400 m, se vor semnala precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, iar ziua și în Oltenia, vestul Munteniei și pe arii restrânse în rest. Temperaturile maxime se vor încadra între 9 și 17 grade, ușor mai ridicate în Oltenia, iar cele minime între 2 și 11 grade. Izolat vor fi condiții de ceață.

In Bucuresti, valorile termice se vor menține mai scăzute decât cele obișnuite în această perioadă din an. Temporar vor fi înnorări și va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în a doua parte a zilei. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 16 grade, iar cea minimă va fi de 7…8 grade.

Prognoza meteo Romania 6 - 7 Octombrie 2019 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 6 - 7 Octombrie 2019 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 6 - 7 Octombrie 2019 #Romania #vremea

Luni 7 Octombrie 2019vremea va fi în continuare rece. Cerul va avea înnorări temporare și pe arii restrânse va ploua slab în regiunile nordice, estice și centrale. La munte, în special la altitudini mari, trecător, se vor semnala și precipitații slabe sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra între 6 și 19 grade, iar cele minime, în general, între 0 și 7 grade.

In Bucurestivremea va fi rece. Cerul va avea unele înnorări și trecător vor fi condiții de ploaie slabă. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 13 grade, iar cea minimă va fi de 5…6 grade.Prognoza meteo Romania 6 - 7 Octombrie 2019 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 6 - 7 Octombrie 2019 #Romania #vremea

 

Credit: Prognoza meteo Romania ANM

Credit: Darksky

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se includ  (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply