Prognoza meteo Romania 9 Octombrie 2019 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 9 Octombrie 2019 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 9 Octombrie 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Miercuri 9 Octombrie

Vremea se va încălzi, iar valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în regiunile vestice și nordice, unde izolat va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări pe crestele montane, iar pe arii restrânse și în celelalte regiuni, mai ales în Moldova și în Dobrogea. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 și 22 de grade, iar cele minime între 2 și 14 grade, mai scăzute, spre -6 grade, în estul Transilvaniei unde se va semnala brumă. Dimineața și noaptea, în zonele joase de relief, pe arii restrânse va fi ceață.

In Bucuresti, vremea se va încălzi, devenind normală termic pentru această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 20…21 de grade, iar cea minimă de 7…8 grade, mai scăzută în zona preorășenească spre 5 grade. Spre sfârșitul intervalului vor fi condiții de ceață.

Prognoza meteo Romania 9 Octombrie 2019 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 9 Octombrie 2019 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply