Prognoza meteo Romania 10 Octombrie 2019 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 10 Octombrie 2019 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 10 Octombrie 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Joi 10 Octombrie

În vestul, centrul și nordul țării, vremea se va răci, vor fi înnorări în general persistente, iar pe arii restrânse, temporar va ploua cu precădere în prima parte a intervalului. În restul teritoriului, valorile diurne vor crește ușor, cerul se va înnora treptat începând cu orele serii, iar cu o probabilitate mai mare noaptea, local în jumătatea de sud-est se vor semnala averse și posibil descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, în special în zona înaltă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 15 și 25 de grade, iar cele minime între 5 și 15 grade, ușor mai coborâte în estul Transilvaniei. Dimineața, pe arii restrânse va fi ceață.

In Bucuresti, cerul se va înnora treptat începând cu orele serii, iar cu o probabilitate mai mare din a doua parte a nopții se vor semnala averse și posibil descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 23…24 de grade, iar cea minimă de 10…11 grade.

Prognoza meteo Romania 10 Octombrie 2019 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 10 Octombrie 2019 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply