Prognoza meteo Romania 16 Octombrie 2019 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 16 Octombrie 2019 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 16 Octombrie 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Miercuri 16 Octombrie

În estul și sud-estul țării, local vor fi nori joși sau ceață îndeosebi în primele ore ale intervalului și din nou noaptea, iar valorile termice se vor situa în general în jurul celor climatologic specifice datei. În restul teritoriului vremea se va menține cu mult mai caldă decât în mod obișnuit, cerul va fi mai mult senin, și doar pe spații mici în orele dimineții, îndeosebi în Transilvania, se va semnala ceață. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 și 27 de grade, iar cele minime între 5 și 16 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei spre -1…0 grade.

In Bucuresti, cerul va fi variabil, cu nori joși sau ceață, în prima parte a zilei și din nou noaptea, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va continua să scadă ușor și se va apropia de normalul perioadei, cu o valoare ce se va situa în jurul a 20 de grade, iar cea minimă va fi de 9…10 grade.

Prognoza meteo Romania 16 Octombrie 2019 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 16 Octombrie 2019 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply