Prognoza meteo Romania 19 Octombrie 2019 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 19 Octombrie 2019 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 19 Octombrie 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Sambata 19 Octombrie

Vremea se va menține caldă, chiar deosebit de caldă pentru această dată în regiunile intracarpatice. Cerul va fi variabil, cu nebulozitate joasă stratiformă sau ceață în primele ore ale intervalului și în a doua parte a nopții în Moldova, Dobrogea, Muntenia și doar izolat în restul teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18 grade pe litoral și 27 de grade, cel mai probabil in sud-vestul tarii, iar cele minime între 5 și 15 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei spre 1 grad.

In Bucuresti, vremea se va menține caldă pentru această dată. Va fi nebulozitate joasă stratiformă sau ceață în primele ore ale intervalului și în a doua parte a nopții, iar în restul intervalului cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 22 de grade, iar minima 9…11 grade.

Prognoza meteo Romania 19 Octombrie 2019 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 19 Octombrie 2019 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply